Antropologi budaya: Béda antara owahan

25 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
(→‎top: ganti isi)
 
{{Artikel ing Cerbonan}}
'''Antropologi budaya''' ya iku cabang ngèlmu [[antropologi]] sing fokus ning kajian [[Budaya|variasi budaya]] menusa lan sèjèn karo antropologi sosial sing ndeleng variasi budaya minangka salah siji pérangan ketetepan antropologi.
 
352.737

besutan