Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
fix homoglyphs: convert Cyrillic characters in [М]ount to Latin
(→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran)
c (fix homoglyphs: convert Cyrillic characters in [М]ount to Latin)
}}</ref>
 
Kilimanjaro minangka jujugan plesiran, lan ana 6 rute kanggo puncak: Lemosho, Machame, Marangu, Umbwe, Rongai lan Sirkuit Lor. Padha béda-béda ing dawa. Rute panjang sing paling apik kanggo pamula, amarga nalika sampeyan nglampahi wektu luwih cepet ing pendakian, aklimatisasi dadi luwih gampang.<ref>{{Cite web|url=https://en.altezza.travel/climbing-kilimanjaro|title=Climb Kilimanjaro {{!}} МountMount Kilimanjaro Climbing {{!}} Unforgettable trip! {{!}} Altezza.Travel|last=|first=|date=|website=en.altezza.travel|language=en|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2018-01-19}}</ref>
 
== Pirsanana uga ==
118

besutan