Edward VII: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Merapikan pranala interwiki lama
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
 
{{bio-stub}}
 
[[ur:ایڈورڈ ہشتم]]
8.666

besutan