Sèrmièr: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: clean up, replaced: protein → protéin using AWB)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Tukang gawé krupuk sermier.JPG|thumb|300 px|tukang gawé krupuk sèrmièr ing désa Wantilgung [[NgawénNgawèn, Blora]]]]
'''Sèrmièr''' inggih punika jajanan awujud [[krupuk]]. Sèrmièr bènten kaliyan krupuk ingkang kados biyasane. Krupuk kadamel saking [[glepung tapioka]], déné sèrmièr dipundamel saking [[tela]].
 
5.490

besutan