ISO 639-3: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Merapikan pranala interwiki lama
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (2), - → - (2))
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
[[Kategori:Setandar ISO|#00639]]
[[Kategori:ISO 639]]
 
[[de:ISO 639#ISO 639-3]]
8.543

besutan