Nunung: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
| imagesize = 250px
| caption =
| birthdatebirth_date = {{birth date and age|19641963|4|5}}
| birthplacebirth_place = {{Flagicon|Indonésia}} [[Indonésia]]
| birthnamebirth_name = Tri Retno Prayudati
| othername = Nunung Srimulat
| deathdate =
| deathplace =
}}
 
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', ({{lahirmati|[[Solo]]|5|4|1963}}) pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]].<ref name="nunung">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011</ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinétron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''.<ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Sala]], tanggal 5 April taun [[19641963]] iki tau ngolihi panghargaan ning [[Anugerah Panasonic Award]] ning taun [[1999]] karo predikat Ingkang maragani Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Lair 1963]]
[[Kategori:Srimulat]]
[[Kategori:Pelawak]]
32

besutan