Kutha Bandhung: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
(→‎Géografis: éjaan, replaced: motto → sesanti, - → -, - → -)
 
[[Jawa Kulon]]
{{Kutha Bandung}}
{{Jabar}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
417

besutan