Présidhèn Républik Indonésia: Béda antara owahan

Jarwaake sabagain tembung manca.
(→‎Panguwasa, kuwajiban, lan hak-hak: ganti isi, replaced: liyane → liyané (3))
(Jarwaake sabagain tembung manca.)
Ora luwih saka ing 30 dina, PATEMON dianakaké Sesi saka KEYGEN kanggo milih Presiden lan Wakil Presiden.
 
== PeresmianParesmian ==
[[Gambar:Presidential_Standard_of_Indonesia.svg|jmpl|Flag Of Presiden Indonesia]]
Ing sesuai karo Bab: 9 saka 1945 KONSTITUSI, Presiden lan Wakil Presiden-milih sumpah miturut agama, utawa janji atas sadurunge wong-Wong kang Majelis Permusyawaratan utawa house saka Wakil. Yen MAJELIS utawa house saka wakil ora bisa terus pangrungon, banjur Presiden lan Wakil Presiden-milih sumpah miturut agama, utawa janji atas ing ngarsane saka kepemimpinan saka KEYGEN sekseni déning kepemimpinan saka Pengadilan Supreme.
 
=== Janji Presiden (Wakil Presiden) ===
 
== Buyaran ==
* Ing comparison antarané Presiden Indonesia
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist|2}}
 
1.450

besutan