Sadio Mané: Béda antara owahan

476 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
 
Wekdal wulan Desember lan Januari piyambakipun nyithak gol ing tigang pertandhingan kanthi urut, mengsah [[Crystal Palace]],<ref>{{cite news |url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/30544147 |title=Crystal Palace 1–3 Southampton |publisher=[[BBC Sport]] |date=26 December 2014 |accessdate=2 January 2015}}</ref> Chelsea <ref>{{cite news |url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/30566736 |title=Southampton 1–1 Chelsea |publisher=[[BBC Sport]] |date=28 December 2014 |accessdate=2 January 2015}}</ref> lan Arsenal.<ref>{{cite news |url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/30600817 |title=Southampton 2–0 Arsenal |publisher=[[BBC Sport]] |date=1 January 2015 |accessdate=2 January 2015 }}</ref> Mané nyethak kalih gol kamenangan ing kamenangan 1-0 mengsah Queens Park Rangers ing tanggal 7 Februari 2015 lan mengsah [[Crystal Palace]] ing tanggal 3 Maret <ref>{{cite web | url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/31071178 | title=QPR 0–1 Southampton | publisher=BBC Sport | date=7 February 2015 | accessdate=6 August 2015}}</ref><ref>{{cite web | url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/31598153 | title=Southampton 1–0 Crystal Palace | publisher=[[British Broadcasting Corporation|BBC]] Sport | date=3 March 2015 | accessdate=6 August 2015}}</ref> Nanging, Mané dipunmainaken Southampton wekdal kekalahan kandhang 0-2 mengsah Liverpool ing 22 Februari.<ref>{{cite news|title=Southampton: Sadio Mane dropped for being late – Koeman|url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/31579123|accessdate=22 February 2015|publisher=BBC Sport|date=22 February 2015}}</ref>
 
Tanggal 16 Mei, wekdal pertandhingan kandhang pungkasan Southampton musim kasebat, Mané nyithak tigang gol ing wekdal 2 menit 56 detik wekdal kemenangan 6-1 mengsah Aston Villa lan damel rekor Liga Primer enggal kangge hat-trick paling cepet. Rékor kasebat sampun kadamel wiwit taun 1994 dening [[Robbie Fowler]], ingkang nyethak tigang gol mengsah Arsenal ing wekdal 4 menit lan 33 detik. Mané ngrampungaken musim kanthi 10 gol saking 32 penampilan ing sedaya kompetisi.
 
== Rujukan ==
8.966

besutan