Sadio Mané: Béda antara owahan

1.093 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
Tanggal 16 Mei, wekdal pertandhingan kandhang pungkasan Southampton musim kasebat, Mané nyithak tigang gol ing wekdal 2 menit 56 detik wekdal kemenangan 6-1 mengsah Aston Villa lan damel rekor Liga Primer enggal kangge hat-trick paling cepet. Rékor kasebat sampun kadamel wiwit taun 1994 dening [[Robbie Fowler]], ingkang nyethak tigang gol mengsah Arsenal ing wekdal 4 menit lan 33 detik. Mané ngrampungaken musim kanthi 10 gol saking 32 penampilan ing sedaya kompetisi.
 
====Musim 2015-16====
Mané miwiti musim 2015-16 kanthi damel kalih assist ing pertandhingan leg kapisan babak kaping tiga UEFA Europa League mengsah Vitesse Arnhem ing kandhang lan nyithak gol ing leg kaping kalihipun, wekdal Southampton majeng dhateng babak salajengipun kanthi asil agregat 5-0.<ref>{{cite web | url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33667103 | title=Southampton 3–0 Vitesse Arnhem | publisher=[[British Broadcasting Corporation|BBC]] Sport | date=30 July 2015 | accessdate=6 August 2015}}</ref><ref>{{cite web | url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33738509 | title=Vitesse Arnhem 0–2 Southampton | publisher=[[British Broadcasting Corporation|BBC]] Sport | date=6 August 2015 | accessdate=6 August 2015}}</ref> Tanggal 2 Desember, piyambakipun nglapahi 39 detik kangge mbikak skor mengsah Liverpool ing perempatfinal Piala Liga, nanging lajeng kalah 6-1 ing kandhang piyambak. <ref>{{cite news|title=Southampton 1–6 Liverpool|url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/34918281|accessdate=2 December 2015|publisher=BBC Sport|date=2 December 2015}}</ref>
 
== Rujukan ==
8.966

besutan