Sadio Mané: Béda antara owahan

938 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
Tanggal 2 Januari 2016, piyambakipun saged main malih ing starting ''line up'' dening mènèjer [[Ronald Koeman]] kangge pertandhingan mengsah [[Norwich City F.C.|Norwich City]].<ref>{{cite news|title=Sadio Mane: Southampton midfielder dropped for being late|url=https://www.bbc.co.uk/sport/0/football/35214588|accessdate=3 January 2016|work=BBC Sport|date=2 January 2016}}</ref> Piyambakipun nampi kartu abrit langsung wekdal tanggal 12 Maret ing akhir kamenangan 2-1 mengsah [[Stoke City]] amargi tabrakan kaliyan [[Erik Pieters]],<ref>{{cite news|last1=Sharpe|first1=Rich|title=Stoke City 1 Southampton 2: Ronald Koeman says his side will appeal against Sadio Mane’s red card|url=http://www.stokesentinel.co.uk/Stoke-City-1-Southampton-2-Ronald-Koeman-says/story-28913551-detail/story.html|accessdate=13 March 2016|work=Stoke Sentinel|date=13 March 2016}}</ref> Sanajan ing tembe wingking dipunbatalaken ing sidhang bandhing.<ref>{{cite web|title=Southampton win appeal against Sadio Mane red card|url=https://www.bbc.co.uk/sport/football/35803664|publisher=BBC Sport|accessdate=15 March 2016|date=15 March 2016}}</ref><ref>{{cite web|title=Sadio Mane's claim against red card upheld by Commission|url=http://www.thefa.com/news/governance/2016/mar/sadio-mane-southampton-red-card-appeal-upheld|publisher=The FA|accessdate=15 March 2016|date=15 March 2016}}</ref>
 
Sasampunipun gagal mboten saged nyethak gol ing liga ing wekdal sekawan wulan, Mané nyithak kalih gol ing kamenangan 3-2 mengsah Liverpool ing tanggal 20 Maret 2016,<ref>{{cite web|last1=Henson|first1=Mike|title=Southampton 3 Liverpool 2|url=https://www.bbc.co.uk/sport/football/35796778|publisher=BBC Sport|accessdate=2 May 2016|date=20 March 2016}}</ref> lajeng nyethak gangsal gol ing gangsal pertandhingan, kalebet hat-trick ing pertandhingan 4-2 mengsah [[Manchester City F.C.|Manchester City]] ing tanggal 1 Mei.<ref>{{cite news|last1=Rich|first1=James|title=Southampton’s Sadio Mané in hat-trick romp against Manchester City|url=https://www.theguardian.com/football/2016/may/01/southampton-manchester-city-premier-league-match-report|accessdate=2 May 2016|work=The Guardian|date=1 May 2016}}</ref> Piyambakipun ngrampungaken musim kasebat minangka panyethak gol paling kathah Southhamton, kanthi 15 gol ing sedaya kompetisi.
 
== Rujukan ==
8.966

besutan