Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

975 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Pada Zaman Dahulu"
(Digawé kanthi mertal kaca "Pada Zaman Dahulu")
 
(Digawé kanthi mertal kaca "Pada Zaman Dahulu")
[[Gambar:Skrin_Pada_Zaman_Dahulu.jpg|ka|200x200px|Ing kuna Kaping animasi CGI.]]
'''''Pada Zaman Dahulu''''' ikiyaiku sawijining serial animasi CGI ingarupa wangun sakacrita dongeng crita kangsing  uga judhulminangka televisijudul seri tivi kapindho saka Les' Copaque ProduksiProduction. ing Seri iki originallywiwitane siarandisiarake ing saluran TV AlHijrah.
 
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diterake  menyang desa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongeng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  desane.
 
== Daftar Episode ==
 
=== Mangsa Pisanan (2011) ===
* Sang Kancil & Kerbau (3 Desember 2011)
* Sang Kancil Mengira Buaya (Tanggal 10 Desember, 2011)
* Sang Kancil & Perigi Buta (17 Desember 2011)
* Sang Kancil & Gergasi (24 Desember 2011)
 
=== Ing Mangsa Kapindho (2012) ===
* Sang Kancil & Tali Pinggang Hikmat (18 Februari 2012)
* Sang Kancil & Pemburu  (25 Februari 2012)
* Sang Kancil Berlomba dengan Siput (3 Maret 2012)
* Sang Kancil & Harimau (10 Maret 2012)
* Sang Kancil & Gong Raja Sulaiman (19 Mei 2012)
* Sang Kancil Menjadi Hakim (2 Juni 2012)
* Kura-kura & Monyet (8 September 2012)
* Penghuni Hutan Menentang Gergasi (15 September 2012)
72

besutan