Stretford: Béda antara owahan

41 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Stretford manut kaliyan Kauskupan Katolik Roma Salford,<ref>{{cite web |title=Parishes of the Diocese |publisher=Catholic Diocese of Salford |url=http://www.salforddiocese.org.uk/parishes/masstimes.html |access-date=7 May 2007 |archiveurl=https://web.archive.org/web/20070502121806/http://www.salforddiocese.org.uk/parishes/masstimes.html |archivedate=20 February 2018 |deadurl=yes |mode=cs2}}</ref> lan [[Keuskupan Anglikan Manchester]].<ref>{{cite web |title=The Church of England Diocese of Manchester |url=http://www.manchester.anglican.org/default.asp |access-date=7 May 2007 |mode=cs2 |deadurl=yes |archiveurl=https://web.archive.org/web/20071227051946/http://www.manchester.anglican.org/default.asp |archivedate=20 February 2018 |df=dmy-all }}</ref>
 
Wonten kalih greja kelas II ingkang kadhaftar ing Stretford: Greja St Ann lan Greja St Matius. {{r|St Matthew}}
St Ann menika kalebet greja Katolik Roma, dipunbangun ing taun 1862-67 dening E. W. Pugin kangge Sir Humphrey lan [[Lady Annette de Trafford]]. Dipunbikak resmi déning [[Uskup William Turner]] ing tanggal 22 November 1863, lan sampun dipunkudusaken ing wulan Juni 1867.{{sfnp|Massey|1976|p=127}} Kalebet wangunan ingkang gadhah sejarah ingkang dipunbangun dening Jardine & Co (1867) lan sejumlah jendela kaca patri halus oleh Hardman & Co of Birmingham. Gereja St Matthew dibangun pada tahun 1842 oleh W. Hayley dalam gaya Gothic Revival, dengan fase tambahan pada tahun 1869, 1906 dan 1922.<ref name="St Matthew"/>
 
==Olahraga==
8.966

besutan