Stretford: Béda antara owahan

87 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Stretford ugi gadhah sekolah spesialisasi Arts College, Lostock College.
 
Rencana kanggé mbangun satunggal universitas énggal ing kitha kasebat, ingkang dipun namini Akadhemi Universitas 92, dipunumumaken ing wulan September 2017. Satunggalipun universitas cabang saking [[Universitas Lancaster]], lan dipunprakirakaken saged nampi 6500 siswa ing taun 2019. Kampus menia badhe dipunbangun ing situs markas Kelloggs ing Talbot Road, ingkang sampun dipunakuisisi dening Trafford Council kanthi regi £ 12 yuta. {{r|MEN2017}}{{efn|Kelloggs will be moving their offices to [[MediaCityUK]] in 2018.}}
 
==Agami==
8.966

besutan