Joaquín Correa: Béda antara owahan

40 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
parafrasa~ngedit basa
(Digawé kanthi mertal kaca "Joaquín Correa")
 
(parafrasa~ngedit basa)
{{Infobox football biography|name=Joaquín Correa|caption=Correa in 2017.|fullname=Carlos Joaquín Correa|birth_date={{birth date and age|1994|8|13|df=y}}|birth_place=[[Juan Bautista Alberdi, Tucumán|Juan Bautista Alberdi]], Argentina|height={{convert|1.88|m|ftin|0|abbr=on}}|position=[[Midfielder#Attacking midfielder|Attacking midfielder]]|currentclub=[[Sevilla FC|Sevilla]]|clubnumber=11|youthclubs1=[[Club Atlético River Plate|River Plate]]|clubs1=[[Estudiantes de La Plata|Estudiantes]]|youthclubs2=Renato Cesarini|youthclubs3=[[Estudiantes de La Plata|Estudiantes]]|years1=2012–2014|caps1=53|goals1=3|clubs2=[[U.C. Sampdoria|Sampdoria]]|years2=2015–2016|caps2=31|goals2=3|clubs3=[[Sevilla FC|Sevilla]]|years3=2016–|caps3=38|goals3=4|nationalteam1=[[Argentina national football team|Argentina]]|nationalteam-update=13 June 2017|nationalyears1=2017–|nationalcaps1=2|nationalgoals1=1|club-update=7 February 2018}}'''Carlos Joaquín Correa''' (lair ing tanggal 13 agustus 1994) iku sawijining Argentina profesional [[Bal-balan|pemain bal-balan]] sing main kanggo klub spanyol [[Sevilla FC]] minangka [[Gelandhang (bal-balan)|gelandang nyerang]].
 
'''Carlos Joaquín Correa''' (lair 13 Agustus 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Argentina sing main kanggo klub Spanyol [[Sevilla FC]] minangka gelandang nyerang.
 
== Klub karir ==
 
=== Estudiantes ===
Lair ing Juan Bautista Alberdi, Tucumán, Correa dituduhake [[Club Atlético River Plate|River Plate]], Renato Cesarini lan Estudiantes minangkanalika mudaisih enom. KangDheweke digawemiwiti debut kapisan ing tim pagekasebut karonalika terakhir ingtanggal 19 Mei 2012, teka ing kanggo Duván Zapata ingmenang 0-3 adoh menang marangnglawan Banfield kanggo kejuaraan Primera División juara.
 
Correa ngetung kang pisanan profesional goal ing 10 Mei 2014, netting pisanan ing 3-0 ngarep menang marang San Correa damel gol profésional kapisan ing tanggal 10 Mei 2014, kanthi gol ingkang kaping tiga nalika menang 3-0 saking San Lorenzo. Dheweke uga bintangtampil ajeging kanggotim sisihkasebut sak taun'ssajrone Copa Sudamericana taun, nuliskanthi biji ingskor 2-1 ngarep menang marangnglawan Peñarol ingtanggal 15 oktoberOktober.
 
=== Sampdoria ===
Tanggal 16 desemberDesember 2014, Correa iki ditransferdipindhah menyang [[SeriSampdoria klub A|Serie A]] klubkanthi [[U.C.bayaran Sampdoria|Sampdoria]]US kanggo ragad saka [[Dolar AS|US$]] 10 yuta.<ref>{{Cite web|url=http://edelpoficial.com.ar/node/2971|title=Estudiantes transfiere a Correa en 10 millones de dólares|date=16 December 2014|publisher=Estudiantes de La Plata|language=es|trans-title=Estudiantes transfer Correa for 10 million dollars|archive-url=https://web.archive.org/web/20141220202235/http://edelpoficial.com.ar/node/2971|archive-date=20 December 2014|access-date=21 November 2016}}</ref> DhewekePiyambakipun mlebunandhatangani kontrak papat-lan-a-setengah- taun kontrak ingsetengah ngisornalika ikitanggal 9 januariJanuari,<ref>{{Cite web|url=http://www.sampdoria.it/benvenuto-joaquin-correa-alla-sampdoria-fino-al-2019/|title=Benvenuto Joaquin: Correa alla Sampdoria fino al 2019|date=9 January 2015|publisher=UC Sampdoria|language=it|trans-title=Welcome Joaquin: Correa to Sampdoria until 2019|access-date=21 November 2016}}</ref> nampanampi nomer 8 jersey.
 
Correa digawemiwiti debutdebutnya kanggoing ''Samp'' ingon 15 februariFebruari 2015, miwitikanthi ingmundhut 1-2 mundhut ing [[A.C. Chievo Verona|Chievo]].<ref>{{Cite web|url=http://www.football-italia.net/SerieA/match/53001|title=Chievo 2–1 Sampdoria|date=15 February 2015|publisher=Football-Italia|access-date=21 November 2016}}</ref> ArangLoro-lorone digunakake sajrone mangsa kang kawitanpertamane, kangdheweke diuripakepindhah nomer 10 aheading sakamangsa kampanye 2015-16 kampanye, lan diwiwitiwiwit kanggodiwiwiti fiturkanthi liyaneluwih ajegrutin.
 
== Referensi ==
8.966

besutan