Éver Banega: Béda antara owahan

1.259 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Dheweke miwiti karire ing [[Boca Juniors]], lan mlebu karo Valencia ing taun 2008 ing ngendi dheweke tetep bertahan sawatara taun, katon ing 162 pertandingan resmi lan menangake Copa del Rey taun 2008. Sasampunipun gabung dhateng Sevilla ing taun 2014, piyambakipun nampi piala Liga Europa berturut-turut.
 
Banega menang medali ing Olimpiade 2008 bebarengan karo Argentina, lan metu ing telung turnamen Copa América, mbantu tim kanggo final edisi 2015 lan 2016.<ref>[http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=55711 Boca, successo e ''standing ovation'' per Banega (Boca, win and standing ovation for Banega)]; Tutto Mercato Web, 1 April 2007 (in Italian)</ref>
 
 
==Karir klub==
===Boca Juniors===
 
Banega lair ing Rosario, Santa Fe, Banega ngliwati balapan pemuda ing Boca Juniors, lan ndhelikake tim kapisan ing 18 taun, lan menangake pengakuan langsung amarga rata-rata lan penampilan ing Divisi Primera. Sasampunipun gelandang midfielder Fernando Gago pindhah dhateng Real Madrid ing Januari 2007, piyambakipun dipunsukani minangka penerusipun nalika umuripun enom.<ref>[http://www.ole.clarin.com/notas/2007/04/03/01392803.html "Gago me dijo que nunca me olvide de jugar" ("Gago told me to never forget to play")]; [[Olé (sports newspaper)|Olé]], 3 April 2007 (in Spanish)</ref>
 
Banega miwiti debut profesional ing pertandhingan 4-0 nglawan klub Atlético Banfield ing 10 Februari 2007. Tanggal 1 April, sawisé sawetara pertandhingan, dheweke diwenehi ovation nalika metu saka lapangan.<ref>[http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=55711 Boca, successo e ''standing ovation'' per Banega (Boca, win and standing ovation for Banega)]; Tutto Mercato Web, 1 April 2007 (in Italian)</ref>
 
== Cathetan ==
8.966

besutan