Éver Banega: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
===Boca Juniors===
 
Banega lair ing [[Rosario]], Santa Fe, Banega ngliwati balapan pemuda ing Boca Juniors, lan ndhelikake tim kapisan ing 18 taun, lan menangake pengakuan langsung amarga rata-rata lan penampilan ing Divisi Primera. Sasampunipun gelandang midfielder [[Fernando Gago]] pindhah dhateng Real Madrid ing Januari 2007, piyambakipun dipunsukani minangka penerusipun nalika umuripun enom.<ref>[http://www.ole.clarin.com/notas/2007/04/03/01392803.html "Gago me dijo que nunca me olvide de jugar" ("Gago told me to never forget to play")]; [[Olé (sports newspaper)|Olé]], 3 April 2007 (in Spanish)</ref>
 
Banega miwiti debut profesional ing pertandhingan 4-0 nglawan klub [[Atlético Banfield]] ing 10 Februari 2007. Tanggal 1 April, sawisé sawetara pertandhingan, dheweke diwenehi ovation nalika metu saka lapangan.<ref>[http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=55711 Boca, successo e ''standing ovation'' per Banega (Boca, win and standing ovation for Banega)]; Tutto Mercato Web, 1 April 2007 (in Italian)</ref>
 
== Cathetan ==
8.966

besutan