Astragara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: kangge → kanggé using AWB
(ndandani)
c (→‎top: clean up, replaced: kangge → kanggé using AWB)
[[Gambar:Russia-Moscow-Arsenal.jpg|thumb|Cannons lan mortir Napoleon's Army dipunpameraken ing [[Kremlin Arsenal]].]]
 
'''Arsenal''' utawi '''Gudhang Sanjata''' inggih menika panggénan kanggekanggé ndamel, ngrumat, ndandosi, dipunsimpen, dipundalaken, kanthi kondhisi menapa kémawon, gadhahipun pribadi utawi bebrayan publik. ''Arsenal'' lan ''armoury'' (basa Inggris Inggris) utawi ''armory'' (basa Inggris Amérika) saperangan ageng dipunanggep minangka sinonim, sanajan wonten bénténipun ing pangginaan basa.<ref>Soanes, Catherine and Stevenson, Angus (ed.) (2005). ''Oxford Dictionary of English'', 2nd Ed., revised, Oxford University Press, Oxford, New York, p. 85. {{ISBN|978-0-19-861057-1}}.</ref><ref>The English barrister and heraldist [[Arthur Charles Fox-Davies]] meant that the spelling without a u was never used for weapons but only used for armory in the meaning of the science of coats of arms, which is a part of [[heraldry]], in his book ''[[The Art of Heraldry: An Encyclopædia of Armory]]'' (1904), p. 1</ref> Satunggaling ''Sub-Armory'' inggih menika panggénan kanggé nyimpen sawetawis wekdal utawi mbekta senjata lan amunisi, kados pos sawetawis kendharaan patroli ingkang namung operasi ing wekdal tartemtu ing wekdal sakdinten..<ref>{{citation | title = Firearms | publisher = Idaho Department of Correction | url = http://www.idoc.idaho.gov/content/policy/876 | page = 2 | accessdate = 2014-06-12 | date = 2010}}</ref>
 
==Étimologi==
1.443

besutan