Wissam Ben Yedder: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Tanggal 16 Oktober 2010, dhèwèké miwiti debut profesional, nggantèkaké Yannis Tafer suwéné 29 menit. Dhèwèké main ping 13 ing musim kapindho sajroné rong musim tetandhingan lan nyétak gol pisanan kanggo Toulouse tanggal 21 April 2012: sepuluh menit sawisé dadi pemain nggantèni Paulo Machado.
 
== ReferensiRujukan ==
{{Reflist|30em}}
[[Kategori:Lair 1990]]
8.966

besutan