Wissam Ben Yedder: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
Sawise miwiti kariré dadi pemain amatir ing UJA Alfortville, dhèwèké gabung karo Toulouse ing taun 2010. Ing taun 2015, dhèwèké gawe 50 gol Ligue 1 kanggo timé, nglampahi [[André-Pierre Gignac]] minangka sing nyétak gol paling akèh ing abad ka-21. Dhèwèké ngalih menyang Sevilla, dibayar € 9 yuta ing 2016. Ing tingkat internasiyonal, Ben Yedder wis makili Perancis ing tingkat ngisoré 21, lan ing futsal.
 
== KlubKarir karirKlub ==
 
=== Toulouse ===
8.966

besutan