Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diterakediteraké  menyang désa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongengdongèng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  ing desanédésané. <ref>{{Cite web|url=http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1021&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm&arc=hive|title=Pada Zaman Dahulu taruhan terbaru LCPSB|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref>
 
== Daftar Episode ==