Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

308 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diteraké  menyang désa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, saperlu manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongèng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  ing désané. <ref>{{Cite web|url=http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1021&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm&arc=hive|title=Pada Zaman Dahulu taruhan terbaru LCPSB|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref>
 
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diteraké  menyang désa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, saperlu manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongèng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  ing désané.
 
== Daftar Episode ==