Buku: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
[[Gambar:Latin dictionary.jpg|right|thumb|200px|Buku kamus.]]
'''Buku''' ya iku bahan pustaka kang agawe saka [[kertas]] sing arupa lembaran wutuh lan sing paling utama ana ing koleksi [[pabukon]]. standar minimal buku ya iku paling sitik 49 halaman/kaca, ora termasukkalebu kulit/ ''[[cover]]'' lan utawa jaket buku.<ref name="repository">[repository perguruan Tinggi]</ref>
buku iku ora arupa [[terbitan berseri]]/''[[serial publication]]'' sing terbit miturut wayah tertentu lan berkelanjutan.<ref name="arti kata">[http://www.businessdictionary.com/definition/book.html what is book] (dipunundhuh tanggal 9 juni 2012)</ref>
 
4.016

besutan