Jawa Wétan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Tokoh: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
c (→‎top: clean up, replaced: ngliputi → ngambah using AWB)
c (→‎Tokoh: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
== Tokoh ==
 
Tokoh-tokoh Jawa Wétan iki uga termasukkalebu sing asal kelahiran Jawa Wétan.
 
=== Babagan pulitik ===
4.016

besutan