Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
Sang vokalis yakni [[Nazril Irham]] utawa kang kondhang karo nama [[Ariel]] isih ndekem ing balik jeruji wesi tahanan Mabes Polri lantaran kasus video porno kang ngelibatké dhèwèké.<ref name="Peterpan 1"/>
meski ngono, dukungan ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar termasukkalebu musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
mènèhi dukungan penuh déning para personel.<ref name="Peterpan 1"/>
 
4.016

besutan