Widyawati: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
 
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing filem ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
Widyawati kang main filem wiwit umur welasan taun iki, nganti saiki wis mbintangi punjul 40 judhul [[filem]], iku mau durung termasukkalebu sinétron, kaya ''ABAD 21''.<ref name="Widyawati 1"/> Film ''ARINI'' (1987) ndadèkaké Widyawati dadi Aktris paling apik ning ajang FFI 1987.<ref name="Widyawati 1"/>
Ing taun [[2008]], pasangan Sophan Sophiaan-Widyawati main filem bareng ing ''LOVE'', sawijining filem kang ngangkat tema cinta saka warna-warna ing karakter karo beragam latar belakang.<ref name="Widyawati 1"/>
 
4.016

besutan