Tiyang Cirebon: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎Pangakuan Suku Bangsa Piyambak: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
| accessdate = }}</ref>
|popplace=[[Jawa Barat]]
|langs=[[Basa Cirebon|Basa Cirebon (termasukkalebu dhialèk Jawareh, Plered, Gegesik, Ciwaringin, Pakaleran, Indramayu, Pamanukan)]], [[Basa Sunda Cirebon|Basa Sunda dhialèk Cirebon]], [[Basa Indonésia]]
|rels=[[Islam]]
|related=
4.016

besutan