Curug Widadari: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Fasilitas: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
c (→‎Fasilitas: clean up, replaced: ombe → ombé using AWB)
c (→‎Fasilitas: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
===Fasilitas===
Saliyané gadah toya kang wernane ijo, Curug Widadari gadah watu-watu kang ukurane bènten-bènten. Wonten kang ukurane agung banget, nanging kathah kang ukurane alit, biyasane watu kang ukurane alit kesebar ing alirane curug kang akhire mbentuk kali watu.
Manawi diperhatiaaken, Curug niki gadah tigo pérangan. Pertama toya kang nyambungaken grojokan alit nuju aliran kali watu. Sanajan mboten luas sanget, toya kang kekumpul ing ngandape grojokan niki duwé jero kanthi 3 mèter. Sanajan grojokan kang wonten ing mriku termasukkalebu alit, nanging aliran arus e kelebet santer.
 
Kaping kalih kumpulan toya kang nyambungaken daerah pertama tumeko pérangan inti saking Curug Widadari. Toya ing mriki mboten luas lan jero, nanging santer banget. Kathah wisatawan kang ngelewati daerah niki bakal kepleset lan ambyur sak awak-awake. Boten usah kuatir, karena penduduk sakiwa-tengené Curug sampun gadah kepedulian pencegahan musibah, penduduk sakiwa-tengené sampun masangi daerah curug niki tambang-tambang kang gedhé, gunané kanggo piranti gojekan sehingga ora perlu kuatir tibo.
4.016

besutan