Justinianus I: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Pranala njawi: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
c (→‎Pranala njawi: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
* [http://penelope.uchicago.edu/Thayer/E/Roman/Texts/Procopius/Buildings/home.html ''Buildings'' karyanipun Procopius wonten ing Basa Inggris.]
* [http://web.upmf-grenoble.fr/Haiti/Cours/Ak ''The Roman Law Library'' déning Professor Yves Lassard lan Alexandr Koptev]
* [http://www.anders.com/lectures/lars_brownworth/12_byzantine_rulers/ Ceramah ngenani 12 penguwasa Bizantium, termasukkalebu Justinianus] - déning Lars Brownworth
* [http://www.roman-emperors.org/justinia.htm/ De Imperatoribus Romanis. Ensiklopedia Kaisar Romawi Daring]
* [http://www.byzantium1200.com/justinia.html Rekonstruksi tiang Justinianus ing Konstantinopel]
4.016

besutan