My Chemical Romance: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Tur: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: dibentuk → diwangun)
c (→‎Tur: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
 
== Tur ==
My Chemical Romance wis tur selama tahunan, lan dhuwe reputasi sing apik, termasukkalebu ''Vans Warped'' tour ing wiwit kariré. My Chemical Romance nglakukna tur karo band kondhang liyané, kaya ta [[Fall Out Boy]], [[The Used]], [[Thursday]], [[Green Day]], [[Linkin Park]], lan liya-liyané.
 
Tur-turé My Chemical Romance, ya iku:
4.016

besutan