Jalur gunung geni donya: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Indonésia Pusat Pertemuan Jalur Gunung Geni Donya: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(éjaan, replaced: ing sekitar → ing kiwa-tengené (2))
c (→‎Indonésia Pusat Pertemuan Jalur Gunung Geni Donya: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
 
== Indonésia Pusat Pertemuan Jalur Gunung Geni Donya ==
[[Indonésia]] iku termasukkalebu sing dadi pusat-pusat jalur gunung geni donya iku, mliginé lingkar gunung geni pasifik (ring of fire) lan sabuk alpide (alpide belt).
 
----
4.016

besutan