Buda Raseksa Leshan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
 
{{Infobox World Heritage Site
| WHS = [[Gunung Emei]], termasukkalebu Buda Raksasa Leshan
| Image = [[Berkas:Leshan Buda Statue View.JPG|300px|Leshan Giant Buda]]
| State Party = {{Flag|People's Republic of China}}
4.016

besutan