Basa Sama-Bajau: Béda antara owahan

200 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Kaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...
(Kaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...)
(Ora ana béda)
3.421

besutan