Dhuwit Sén Endhas Suku Indhian: Béda antara owahan

99 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(rintisan)
 
[[Gambar:NNC-US-1859-1C-Indian Head Cent (wreath).jpg|250px|right|Dhuwit Sen Endhas Suku Indian]]
 
'''Dhuwit Sén Endhas Suku Indhian'''yaiku dhuwit koin sasen ($ 0,01) kang diprodhuksi dening Biro Mint Amerika Serikat saka taun 1859 nganti 1909. Dhuwit iki dirancang dening James Barton Longacre.
 
8.966

besutan