Dhuwit Sén Endhas Suku Indhian: Béda antara owahan

315 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:NNC-US-1859-1C-Indian Head Cent (wreath).jpg|250px|right|thumb|Dhuwit Sen Endhas Suku Indian]]
 
'''Dhuwit Sén Endhas Suku Indhian''' yaiku dhuwit koin sasen ($ 0,01) kang diprodhuksi dening Biro Mint Amerika Serikat saka taun 1859 nganti 1909. Dhuwit iki dirancang dening [[James Barton Longacre]].
 
Saka 1793 nganti 1857, sen iku koin tembaga babagan ukuran setengah dolar. Panemuan emas ing California nyebabake inflasi gedhe ing rega. Ndadekake emas dadi luwih akeh, rega tembaga saya munggah. Sen lan sen setengah-sen iku salah siji saka pusat laba kanggo Mint lan taun 1850 Mint wiwit ngupaya alternatif.
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan