Masjid Agung Demak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Arsitèktur: ganti isi, replaced: arupi → wujud
c (ngganti tembung, replaced: Bangunan → Wangunan (3) using AWB)
(→‎Arsitèktur: ganti isi, replaced: arupi → wujud)
 
Senaos sampun naté dipunrénovasi sawatawis nanging dipunpercanten manawi kanthi umum taksih wetah wujud aslinipun.<ref name="Turner 78–79">{{Cite book
| last = Turner | first = Peter | title = Java | publisher = Lonely Planet | date = November 1995 | location = Melbourne | pages = 78–79 | isbn =0-86442-314-4 }}</ref> Masjid punika arupiwujud tuladha klasik wangun masjid tradhisional Jawi. Bènten kaliyan masjid-masjid ingkang wonten ing [[Wétan Tengah]] masjid punika kadamel saking [[kayu|kajeng]]. Payonipun boten awujud kubah (ingkang dèrèng katingal ing masjid-masjid Indonésia ngantos abad kaping-19).<ref name="Turner 78–79"/>
 
== Rujukan ==
352.737

besutan