Basa Sama-Bajau: Béda antara owahan

282 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Besut sekedhik
(Kaca anyar: == Sujarah == Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan As...)
 
(Besut sekedhik)
[[File:Sea Nomads distribution map.jpg|thumb|300px|Pasisir-pasisir uga dipanggoni karo suku-suku sing uripé pepindhahan.<ref name="sopher"/><small><br>{{Legend|#88c885|Suku Bajau|Basa Sama-Bajau}}{{Legend|#e8bb9c|[[Orang Laut]]}}{{Legend|#86adfd|[[Suku Moken| Moken]]</small>}}]]
 
== Sujarah ==
Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan [[Asia]] Kidul-wetan.
3.421

besutan