Basa Sama-Bajau: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Besut sekedhik
(Besut sekedhik)
(Besut sekedhik)
[[File:Sea Nomads distribution map.jpg|thumb|300px|Pasisir-pasisir uga dipanggoni karo suku-suku sing uripé pepindhahan.<ref name="sopher"/><small><br>{{Legend|#88c885|Suku Bajau|Basa Sama-Bajau}}{{Legend|#e8bb9c|[[Orang Laut]]}}{{Legend|#86adfd|[[Suku Moken| Moken]]</small>}}]]
 
== Sujarah ==
3.421

besutan