Basa Sama-Bajau: Béda antara owahan

716 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Besut sekedhik
(Besut sekedhik)
(Besut sekedhik)
 
== Sujarah ==
Basa Sama-Bajau iku dianggo karo Suku Bajau utawa bisa diserap artiné dadi wong nomadèn utawa suku sing uripé pepindhahan. Suku Bajau utawa aran-aran sanèse ya iku Bajo, Badjao, Bajaw, Badjau, Badjaw, Bajo, utawa Bayao iku salah sawijine ras suku ingkang ngadheg ana ing pasisir kawasan [[Asia]] Kidul-wetan. Wilayah anggitan panggon urip saka Suku Bajau iki ana ing nagara-nagara kayata [[Pilipina]], [[Indonésia]], [[Malaysia]], lan [[Brunéi Darussalam]]. Nanging asala-usulé lairé Suku Bajau iku saka nagara [[Pilipina]] bagèan kidul.
 
== Pranala njaba ==
* [https://sains.kompas.com/read/2011/05/08/12425222/Analisis.DNA.Deteksi.Asal.usul.Suku.Bajo Wewaosan bab penelitian DNA Suku Bajau. Dipunundhuh saka sains.kompas.com]
* [http://repository.ipb.ac.id/jspui/bitstream/123456789/47781/1/E11sba.pdf Wewacan umum penelitian ilmiyah bab Suku Bajau utawa Bajo saka kaca repository.ipb.ac.id]
3.421

besutan