Rambutan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: srangga → gegremet
(→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré)
(→‎top: ganti isi, replaced: srangga → gegremet)
Rambutan(''Nephelium sp'')kalebu tanduran [[woh]] [[hortikultural]].<ref name="internet1"/> Rambutan duwé jeneng liya ing Basa [[Inggris]] ya iku ''Hairy Fruit''.<ref name="internet1"/> Rambutan kalebu woh-wohan asli Indonésia.<ref name="internet1"/> Nganti saiki rambutan nyebar ing luar laladan kang iklimé [[tropis]], kaya ta [[Filipina]] lan nagara-nagara ing [[Amérika]] [[Latin]].<ref name="internet1"/> Rambutan tinemu uga ing laladan kang duwé [[iklim]] [[sub-tropis]].<ref name="internet1">[http://www.warintek.ristek.go.id/pertanian/rambutan.pdf warintek.ristek.go.id](dipunundhuh tanggal 1 Mèi 2011)</ref>
 
Wit rambutan dhuwuré bisa nganti 20 [[mèter]] lan duwé ''kenopi'' kang nggrembuyeng.<ref name="internet2"/> Wit rambutan kalebu [[wit]] kang gédhé lan cendhék.<ref name="internet2"/> Kulit wit lan pangé wernané [[soklat]] [[tuwa]] lan ana putih-[[putih]] [[cilik]] ing kulite.<ref name="internet2"/> [[Godhong]] rambutan ambuné rada [[wangi]], godhongé rada lunyu lan duwé [[wulu]] sithik.<ref name="internet2"/> Kembang rambutan ana kang diarani [[kembang]] lanang lan kembang wédok.<ref name="internet2"/> Rambutan merlokaké [[kéwan]] kaya [[sranggagegremet]] kanggo ''penyerbukan''.<ref name="internet2"/>
[[Woh]] rambutan dhapuré ''bujur'' utawa ''lonjong'' meh [[bunder]] lan ukurané kurang luwih 5 [[cm]].<ref name="internet2"/> Rambutan mateng kurang luwih 100 nganti [[130]] dina sawisé ngembang.<ref name="internet2"/>
== Nandur ==
352.737

besutan