Wedhus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Wedhus kacang: ganti isi, replaced: jenggot → jénggot
(ganti isi, replaced: ananging → nanging (5))
(→‎Wedhus kacang: ganti isi, replaced: jenggot → jénggot)
 
=== Wedhus kacang ===
Wedhus kacang ya iku wedhus saka [[ras]] unggulan kang sêpisanan dikembangaké ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/> Wedhus jinis iki awaké cilik.<ref name="internet1"/> Dhuwuré ''gumba'' utawa [[jenggotjénggot]] ing wedhus lanang kurang luwih [[60]] [[cm]] nganti [[65]] [[cm]], nanging yèn wedhus wédok mung [[56]] cm.<ref name="internet1"/> Boboté wedhus lanang bisa nganti [[25]] [[kilogram]], nanging wedhus wédok mung [[20]] kg.<ref name="internet1"/> Wedhus iki [[kuping]]é têgak, wuluné lurus lan cêkak.<ref name="internet1"/> Wedhus lanang lan wedhus wédok padha-padha nduwé [[sungu]] kang cacahé [[loro]].<ref name="internet1"/>
 
=== Wedhus Étawa ===
352.737

besutan