Mi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Jinis-jinisé Mi: ganti isi, replaced: jinise → jinisé
(→‎Jinis-jinise Mi: ganti isi, replaced: Bentuke → Dhapuré (3))
(→‎Jinis-jinisé Mi: ganti isi, replaced: jinise → jinisé)
Prosès nggawé sing kapisananan ya iku kabèh bahan dicampur dadi siji nganti dadi adonan. Banjurya adonan diuleni nganti adonan kalis, lunyu, lan transparan. Sawisé iku adonan diwangun utawa diiris sesuai karo jinis mi kang arep digawé.<ref name="internet 5">[http://mie-web.tripod.com/aneka%20mie.htm tripod.com] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
== Jinis-jinisejinisé Mi ==
* Cellophane noodles utawa suun. Suun digawé saka campuran glepung kenthang lan glepung kacang ijo. Mi jinis iki teksture empuk banget, cocog kanggo olahan sop, suun goreng utawa kanggo isi [[pastel]]. Suun didol garingan, direndem sajeroning banyu panas nganti lembut lan suun wis siyap diolah.
* Mi ndhog, digawé saka glepung trigu jinis ''hard wheat'' lan akèh nganggo endhog. Biyasane didol garingan kanthi wujud bunder utawa gepeng.
352.737

besutan