Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
c (Bot: Migrasi 25 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q159791)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya ngukuhaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebutkaran [[pananggalan Julius]]. Pananggalan Julius banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan Grégorius]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan