Ilat: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Ilat''' iku kumpulan [[otot rangka]] ing pérangan dhasar [[tutuk]] sing bisa mbantu pancernaan [[panganan]] kanggo mamah lan ngulu. Ilat minangka indera pangecap sing duwé struktur [[tunas pangecap]]. Ilat uga mèlu mbantu kanggo wicara.
 
Struktur liya sing magepokan karo ilat kerep disebutkaran ''lingual'', saka [[basa Latin]] ''lingua'' utawa ''glossal'' saka [[basa Yunani]], γλωσσα.
 
== Struktur ==
352.737

besutan