Donya Kulon: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: éjaan, replaced: sering → sok (2), ngarujuk marang → tegesé (2), sing minangka → sing)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Donya Kulon''' utawa kerep disebutkaran '''Kulon''', tegesé nagara-nagara sing dumunung ing bawana [[Éropah]] lan [[Amérika]]. Donya Kulon dibédakaké saka [[Donya Wétan]] sing tegesé nagara-nagara ing bawana [[Asia]]. Sanadyan mangkono, lumrahé tembung iki diasosiasèkaké marang nagara-nagara sing duwé mayoritas sing ndunungi [[kulit putih]]. Amarga saka iku [[Australia]] lan [[Niu Selan]] uga sok dianggep péranganing donya kulon.
<!--
Orang-orang yang tinggal di dunia Barat dipanggil ''orang Barat''.
352.737

besutan