Moluska: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: ganti isi, replaced: cangkang → thothok)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
Moluska minangka [[filum]] gedhé dhéwé kaloro sajeroning krajan [[kéwan]] sawisé filum [[Arthropoda]]. Wektu iki dikira-kira ana 75 èwu jinis, ditambah 35 èwu jinis sajeroning wangun [[fosil]]. Moluska urip ing [[segara]], [[banyu tawar]], [[payau]], lan [[dharat]]. Saka palung bawana ing segara nganti pagunungan sing dhuwur, malah uga gampang tinemu ing saubengé [[omah]].
 
Moluska disinaoni sajeroning cawang [[zoologi]] sing disebutkaran '''malakologi''' (''malacology'').
 
== Ciri awak ==
352.737

besutan