Sekolah menengah kejuruan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: éjaan, replaced: satuan → ékan)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
 
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Sekolah menengah kejuruan (SMK)''' iku salah siji wangun ékan [[pendhidhikan formal]] sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan kejuruan]] ing jenjang [[pendhidhikan menengah]] minangka terusan saka [[SMP]], [[MTs]], utawa wangun liya sing sadrajat utawa terusan saka asil sinau sing diakoni padha/setara SMP/MTs. SMK kerep disebutkaran uga STM (Sekolah Teknik Menengah). Ing SMK,akèh tinemu Program Keahlian.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan