Otolaringologi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: ganti isi, replaced: ngobati → nambani)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
Otolaringologi dumadi saka sawetara cawang ya iku:
# [[Otologi]]: èlmu sing nyinaoni kupig lan kelainan sarta operasi mikro kuping.
# [[Rinologi]]: èlmu ngenani irung lan sinus paranasal saéngga wektu iki kerep uga disebutkaran rinologi lan sinusologi
# [[Laringofaringologi]]: èlmu ngenani tenggorok
# Onkologi [[Bedhah Sirah Gulu]]: Subbagéan sing nangani tumor ing THT Sirah lan Gulu
352.737

besutan