Wikimedia Commons: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: éjaan, replaced: migunaaké → migunakaké)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
[[Gambar:Commons-logo-en.png|right]]
 
'''Wikimedia Commons''' (uga disebutkaran "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka [[Yayasan Wikimedia]]. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.
 
Proyèk iki diusulaké wulan [[Maret]] [[2004]] lan diluncuraké tanggal [[7 September]] [[2004]]. Sasaran mliginé commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file sing dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunakaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.<sup>[http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Village_pump_%28news%29&diff=prev&oldid=6980571]</sup>
352.737

besutan