Racun: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Terminologi: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎Penawar racun: éjaan, replaced: - → - (19))
(→‎Terminologi: ganti isi, replaced: disebut → karan)
 
== Terminologi ==
Racun duwé arti padha karo tembung [[toksin]] lan [[bisa]], nanging maksud béda-béda.<ref name="internet1"/> tembung "toksin" artine racun sing diasilke saka prosès [[biologi]], utawa disebutkaran [[biotoksin]].<ref name="internet1"/> Bisa artine cuwèran sing mengandung racun kang diasilke déning kéwan nalika prosès jaga awak utawa nyerang kéwan liyané nganggo cokotane.<ref name="internet1"/>
 
== Klasifikasi ==
352.737

besutan